11
Sep

A rákellenes küzdelem kiemelt közügy - akkreditált képzés

Tisztelt Érdeklődő!

2018. október 11.-én csütörtökön orvosok, gyógyszerészek, dietetikusok, ápolók, természetgyógyászok, közegészségügyi és népegészségügyi szakdolgozók részére akkreditált képzést tartunk.

Helyszín: Dél-pesti Centrumkórház - Országos Hematológiai és Infektológiai Intézet (Díszterem) - 1097 Budapest, Nagyvárad tér 1.

A képzés programja az OFTEX (Orvosok Folyamatos Továbbképzése), GYOFTEX (Gyógyszerészek Folyamatos Továbbképzése), valamint az Egészségügyi Nyilvántartási és Képzési Központ által akkreditálásra került.

A képzésen való részvétel előzetes regisztrációhoz kötött. Orvosok, gyógyszerészek, egészségügyi szakdolgozók részére 10.000,-Ft, amennyiben igényt tartanak akkreditációs pontokra. INGYENES azok részére, akik nem igénylik az akkreditációs pontszámokat.

A terem 100 fő befogadására alkalmas, ezért a jelentkezéseket a beérkezés sorrendjében tudjuk fogadni, és a jelentkezőket regisztrálni.

A regisztrációs pontokat csak azoknak a résztvevőknek tudjuk lejelenteni, akik befizették a képzési költséget. A képzési díj befizetésére a helyszínen, készpénzben van lehetőség.

Részvételi szándékát kérjük, hogy legkésőbb 2018. október 8-ig jelezze a jelentkezési lap kitöltésével a rakellen@rakellen.hu e-mail címen.

Letölthető: program és jelentkezési lap

Érdeklődésére, részvételére számítunk! 

HASONLÓ CIKKEK: /hu/kepzesekA rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1093 Bp., Mátyás u. 18. Tel: 06-1/217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Copyright © 2015. Minden Jog Fenntartva.

IMPRESSZUM

Created by maiskola.hu