20
Jul

Biobúcsú

A Magyar Biokultúra Szövetség idén is megrendezi a Biobúcsút, ahol testközelből ismerheti meg az ökotermékeket.

A Biobúcsú először 2007-ben került megrendezésre. 10 évvel később, 2017-ben, mint eddig is, minden az ökogazdálkodásról és az ökotermékekről szól majd, külön programokkal és játékokkal a kisebbeknek és a nagyobbaknak, valamint az új érdeklődőknek és a gyakorlott ökotermék vásárlóknak. A színes programokon keresztül szórakozva ismerkedhetnek meg a látogatók az ökogazdálkodás szabályaival és az ökotermékekkel.

A Biobúcsún kerülnek átadásra az Év Bioterméke verseny díjai is.

Az Év Bioterméke versenyt 1996-tól minden évben meghirdeti a Magyar Biokultúra Szövetség. A verseny mindig is jó lehetőség volt az újdonságok, az újonnan piacra lépett biotermékek népszerűsítésre, amellett, hogy az összes bio partnernek lehetőséget adott a termékeik bemutatására. Már harmadik éve, hogy a verseny szabályait kissé megváltoztatva 2 szakmai és egy közönségdíjat adnak át. A Közönség díjra nevezett termékeket a Biobúcsú rendezvényen kóstolhatják meg. A szavazatokat a rendezvényre látogató közönség adja le a kedvenc termékre. Itt lehetőség van, a kóstoltatás során személyesen találkozni a termék gyártójával, előállítójával.

http://www.biokultura.org/hu/rss-feed/897-biobucsu-2017

HASONLÓ CIKKEK: /hu/fooldalA rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1093 Bp., Mátyás u. 18. Tel: 06-1/217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Copyright © 2015. Minden Jog Fenntartva.

IMPRESSZUM

Created by maiskola.hu