31
May

AZ EGÉSZSÉG MENŐ!

 

 

9 MILLIÓ FORINTTAL TÁMOGATJA AZ NN BIZTOSÍTÓ A RÁK ELLEN… ALAPÍTVÁNY PROGRAMJÁT

Az NN Biztosító 2024. évben 9 millió forintos támogatással segíti A Rák Ellen- Az Emberért, A Holnapért Társadalmi Alapítvány közhasznú rákellenes munkáját, benne a fiataloknak szóló új kampánysorozatát. A támogatás elnyerésével fiatal célközönség számára, hiánypótló komplex egészségmegőrzést célzó programsorozatot valósítunk meg, amelyben Az egészség menő! címmel több eszközzel, több felületen valósítjuk meg az egészségfejlesztő kampányt.

Az év során megjelennek rövid videós tartalmaink TikTokon, Instagramon, Facebook reels-ben, és YouTube-on indított podcastsorozatban, amelyekből szándékaink szerint megismerhetik a fiatalok, hogyan tudnak minden számukra csábító életstílust megélni, de mégis egészséges életvitelt kialakítani.

Az új hangvételű kampányban a fiatalok számára szerethető módon, számukra könnyen fogyasztható tartalmakkal, érthető nyelvezettel, általuk kedvelt, közülük kiválasztott influenszerek bevonásával fogunk tartalmakat gyártani közösségi médiafelületekre, valamint az Életigenlők magazinban egy 8 oldalas melléklet is készül számukra.

AZ EGÉSZSÉG MENŐ! címmel új stílusban, fiatal célközönség felé lépünk már idén egy fiatal videós csapattal közös munkában gyártott új 1%-os kampányfilmmel is. Tudjuk, hogy a fiatalok életvitele laza stílusban, felgyorsulva zajlik, érthető módon minden élményt magukba szeretnének fogadni, de azt is tudjuk, ha időben olyan tartalom kerül látó- és hallótávolságba számukra, ami eléri az ingerküszöbüket, akkor igenis odafigyelnek, hajlandók tenni azért, hogy 5-10-20 év múlva is egészségesen tudjanak részt venni a földi jókban. És azt is tudjuk ez vonzó, vagyis menő számukra. Az NN Biztosító és A rák ellen… Alapítvány ezért fogott kezet és valósítja meg ezt a programsorozatot.

Hajrá fiatalok! Gyertek velünk! Az egészség menő! Keressétek tartalmainkat, kövessetek bennünket, ahol látjátok az NN Biztosító támogatásával megvalósuló rákellenes kampányainkat, tartalmainkat!

Az NN Biztosító kommunikációs menedzserével interjú készül az Életigenlők magazin őszi nyomtatott számában és digitálisan is megjelenik az eletigenlok.hu médiaportálon.

 

  

                                                     

                          




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu