07
Sep

MEGJELENT a 2022. évi Életigenlők magazin 2. száma

 

MEGJELENT az Életigenlők magazin 15. száma, 60 oldalon 12 rovatban telis-tele színes-érdekes interjúkkal, értékes írásokkal. Nyomtatott formában A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány irodájában, őszi szűrésein (Eger, Pápa, Budapest XV. kerület Újpalota, Pusztaszabolcs, Gödöllő) vehetik kézbe az olvasók a közkedvelt, díjmentes magazint.

 Címlapinterjút adott Karda Bea énekesnő, aki gyógyulásának történetét is megosztotta az olvasókkal.

Sikertörténetét osztotta meg Ignácz Magdolna, aki futómozgalmat indított és könyvet is írt gyógyulásáról, valamint Ménesi Zsuzsanna, a Mindennapok Női Szemmel Egyesület önkéntese.

Interjút adott Dr. Rosta László, aki bemutatta egyedülálló mellráksegítő szolgáltatását, Dr. Lázár Györgyi az egészségmegőrzésről és öngyógyításról mesélt, Halász Alexandra feng shui szakértőt arról kérdeztük, hogyan engedjük el idejét-múlt szokásainkat. Az állati eutanázia kérdéseit jártuk körbe Dr. Sütő András kisállatgyógyász klinikus szakállatorvossal és Botka Tímea állatvédővel.

A magazinban összegzés található az április 8-án nagy sikerrel lezajlott Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot! konferenciáról, képes tudósítás jelent meg 12 helyszínes tavaszi szűrőprogram sorozatunk eredményeiről.

Helyet kapott az oldalakon 2 partnerségben megvalósuló őszi rendezvény a Mályvavirág Alapítvánnyal és a Mindennapok Női Szemmel Egyesülettel.

Számos kiváló írás olvasható stresszcsökkentő technikáról, igazmondó mesehősökről, arról, hogy arcunkon láthatóvá válik mindaz, ami életünk során ér minket, belső hangokra rezonáló hangtálakról, varázslatok kutyás terápiáról, egészségesen finom reform- és vegán ételkülönlegességekről.

Nagyjaink életigenlése sorozatban Markó Iván táncművész-koreográfusra emlékezünk.

A sok hasznos-érdekes cikk között található vers, humorbonbonok, könyvajánlók és igemagyarázat is.

 

A magazin a digitalstand.hu online lapáruházban 395 forintért megvásárolható, amivel A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány közhasznú munkáját, a nyomtatott magazin további megjelenését, díjmentes terjesztését támogatjátok. Életigenlők magazin 2022. ősz

A magazin terjesztése

Szeretettel ajánljuk nyomtatottan és az online térben!




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu