02
May

Újabb immunerősítő ajándékcsomagok indulnak

Első körben áprilisban, húsvétkor Csepel és Aszód lakosságát ajándékoztuk meg Béres Cseppekkel partnereink együttműködésével. Második körben május 4-től indítjuk a Béres Csepp felajánlásaink újabb programját. 

 Az útvonalban a tavasszal elmaradt szűréseink helyszínein vettük fel partnereinkkel – önkormányzatok, minisztériumi partnerek, orvosok, egészségfejlesztési irodák, civil szervezetek vezetői – a kapcsolatot az adomány fogadására, szétosztásban való közös munkára.

Májusi Béres Csepp Extra küldeményünk útvonala: Csepel – Bénye – Budapest XIV. kerület, Budapest XV. kerület, Budapest IX. kerület NNK, Gödöllő, Gyöngyös, Eger, Diósd, Biatorbágy.

Ez az év Dr. Béres József 100. születésnapjának emlékéve, a Béres Zrt. 30 éves, A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 35 éves jubileumát ünnepli.

Nem a szokásos módon, de megtaláljuk az egészséges lelkület, az egészségmegőrzés és a közös jó cselekedetek terjedésének útjait.

Mindenütt nagy az öröm és ez számunkra is öröm! Jót tenni jó, együttműködve tenni a jót, extra!

Hajrá partnerség! Hajrá életigenlés! Hajrá türelem, ami, mint tudjuk rózsát… nálunk 12 szirmú egészségvirágot terem!

A Béres Cseppek országos célba juttatása Valent Viktor szállítmányozási vállalkozása közreműködésével valósul meg /viktor.valent76@gmail.com/.

***                    ***                    ***                    ***

A díjmentes onko-segítő szolgálatot, az Életigenlők magazint, a rákszűréseket a személyi jövedelemadó 1%-ából működteti a közhasznú szervezet. Ezért kérjük, idén is rendelkezz adód 1%-ával A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány javára! Itt olvashatsz bővebben rólunk és a rendelkezés menetéről: http://rakellen.hu/hu/egy-szazalek Köszönjük!




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu