06
Dec

MEGJELENT a 2022. évi Életigenlők magazin 3. száma

 

Mikulás-ajándék az Életigenlők magazin!

Címlapinterjút adott Dr. Buda László pszichiáter, a SzomatoDráma és az Ultrarövid Terápia módszerek megalkotója.

Meggyógyultam! rovatunkban Tóth Icó, a Mályvavirág Alapítvány megálmodója és a gyógyulás útján járó Harmath Bea, valamint Tóth Zoltán László osztották meg sikertörténeteiket.

Körinterjúban kérdeztük A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány „Tükröm? Tükröd! című, 2023 tavasszal induló képzésének előadóit – Dr. Gelléri Ágnes klinikai pszichológust, Bátori Zsuzsanna Alexander-technika tanárt, Görög Mása kommunikációs szakembert, Virágh Judit klinikai pszichológust és Vajda Márta HR szakembert – arról, hogyan lépjenek újra a munka világába a daganatból tünetmentessé váltak a betegséggel való megküzdésük után?

Interjút adott Halász Alexandra feng shui szakértő, akitől lelkünk fényesítéséhez kaptunk megszívlelendő tanácsokat. Veres Mónika asztrozófus, az égboltra felrajzolt csillagjeleket közvetíti nekünk. Laár András humorista-zenész-buddhista tanítóval transzcendensről, humorról, útkeresésről beszélgettünk. Dr. Patkós József a hungarikummá vált gyógyesszenciákról mesélt. A petárdázás veszélyeivel a kisállatok és gazdáik lelkével kapcsolatban adott hasznos ajánlásokat Dr. Sütő András kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos. Maxi kutya gazdáján, Naszvadi Viktórián keresztül mondta el véleményét az emberekről.

Helyet kapott a magazinban 2 partnerségben megvalósult rendezvény összefoglalója, képes tudósítás jelent meg az 5 helyszínes őszi szűrőprogram sorozatunk eredményeiről, több, az ősz folyamán megrendezésre került konferenciáról, kongresszusról, daganatos betegnapról.

Kiváló írások olvashatók a mesék gonoszairól, az ayurvéda és a szeretet kapcsolatáról, a testre és lélekre ható esszenciális olajokról. Hagyományos és vegán ünnepi finomságok is terítékre és receptre kerültek.

Nagyjaink életigenlése sorozatunkban Cserháti Zsuzsára, Luther Mártonra és Wittner Máriára emlékezünk.

Cikkeink között található vers, könyvajánlók, igemagyarázat és humorbonbonok is.

A portál rovataiban egy idő után megjelennek a szerkesztett magazinok írásai, interjúi.

A magazin a digitalstand.hu online lapáruházban 395 forintért megvásárolható, amivel A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány közhasznú munkáját, a nyomtatott magazin további megjelenését, díjmentes terjesztését támogatjátok. Életigenlők magazin 2022. tél

A magazin terjesztése

Nyomtatott formában országosan bioboltokban és patikákban jutnak hozzá az olvasók, továbbá A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány irodájában vehetik kézbe a közkedvelt, díjmentes magazint.

A rák ellen… Alapítvány 5 éve adja ajándékba a magazint. Amennyiben köszönetedet szeretnéd forintokban is kifejezni, kérjük, hogy utald át a támogatási összeget az alábbiak szerint.

Kedvezményezett neve: A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány
Számlaszám: 11713005-20034986
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
IBAN: HU65 1171 3005 2003 4986 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk!

Az összes lapszám elérhető a rakellen.hu honlapon https://www.rakellen.hu/hu/magazines

Hirdetési információk, médiaajánlat a http://eletigenlok.hu/eletigenlok-magazin-nyomtatott-mediaajanlat/ linken találhatók.

Szép ünnepvárást, békés karácsonyt, vidám év végét és életigenlő 2023. évet kívánunk!

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkatársai,
az Életigenlők magazin szerkesztői

eletigenlok.hu




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu