02
Oct

MEGJELENT az Életigenlők magazin 2024. évi 2. száma

 

 

Szeretettel ajánljuk az Életigenlők magazin őszi számát!

A 21-es angyali szám, az optimizmus, a fejlődés, a vágyak valósággá válásának szimbóluma. Ennek jegyében készült a magazin 21. száma.

Címlapinterjúnkra nagy örömmel mondott igent a hazai rockzene ikonja, Révész Sándor. Piramis-dalokat idézve beszélgettünk sztárságról, becsületről, emberségről, spiritualitásról, őszinte kapcsolatokról, szeretetről, egészségről, betegségből való gyógyulásról és idén megjelent könyvéről is.

Betegségének és gyógyulásának történetét osztotta meg az olvasókkal Szigeti Marcsi, aki több mint tíz éve tünetmentes. Sok sortársa ismeri őt, akiknek energiájával, életszeretetével rengeteg erőt ad. Gyógyulása idején kiegészítő terápiaként kezdett el táncolni és a tánccal rátalált az élet nagy csodájára, a szerelemre is.

Uresch Éva marketinges-fodrász története 3 évvel ezelőtt kezdődött. Azóta túl van a műtéten, kezeléseken, rehabilitáción, jelenleg tünetmentes. Gyógyulásról, a család és a barátok szerető támogatásáról, lelki fejlődésről, a fodrász szakmába való visszatérésről beszélgettünk.

A rákellenes ügyek, a betegutakon való kísérés társadalmi-szakmai-állami megoldásairól, a hazai rákpolitika aktuális helyzetéről, az egészségmegőrzésről, valamint a daganatos betegségben érintettek, gyógyulófélben levők és támogatóik számára létrehozott MELL-VÉD elnevezésű Facebook csoportban zajló munkáról beszélgettünk Dr. Zádori Zoltán szülész-nőgyógyász, sugárterápiás szakorvossal, aki idén Szent-Györgyi Albert Orvosi Díjat vett át.

A Rák Ellen- Az Emberért, A Holnapért Társadalmi Alapítvány Könnyek helyett… szűrések! 2024 évi tavaszi programjai nagy sikerrel zajlottak le. 2 helyszínen végeztek szakembereink vizsgálatokat, nyár végén pedig a Béres Alapítvány jóvoltából Béres készítményekkel ajándékoztuk meg az irodánk környékén élő csepeli lakosságot, valamint partnerszervezeteink rászorulóit. Az eseményekről készült képes tudósítás is megjelent a magazinban.

Az egészség menő! Hangot adunk neki címmel több közösségi csatornán követhető az a 14 részes videósorozat és 5 részes podcast, amelyet A Rák Ellen- Az Emberért, A Holnapért Társadalmi Alapítvány indított el az NN Biztosító támogatásával. Dr. Zsolnai Gáborral, az NN Biztosító Egészség Üzletág vezetőjével arról beszélgettünk, hogy az NN miért tartja fontosnak az egészségmegőrzésről való hiteles információáramoltatást, miért támogat egy ismeretterjesztő sorozatot.

Interjú olvasható Kamilla Akhminnal arról, hogy van olyan élethelyzet, amiben valaki a gyógyulásért „áldozza be” a haját, de a cél elérése után a visszaszerzésre is van megoldás. Kamilla egy speciális hajhosszabbítási módszert dolgozott ki, amit szalonjában nap mint nap alkalmaz. Erről a különleges szolgáltatásról, egészségmegőrzésről és életigenléséről is mesélt.

Ellopott gyermekkor című könyve kapcsán többek között arról kérdeztük Bibók Bea pszichológust, hogy milyen következményei lehetnek annak, ha a gyermekünkre nem az életkorának megfelelő terheket hárítunk, vagy a gyermek vállal magára olyan fizikai, lelki feladatokat, amelyeket a szülők nem látnak el, és hogy a koravén kisgyerekekből mindenképpen felelősségvállaló felnőttek lesznek-e.

Van egy oxigénes vizet előállító hazai találmány, ami a vizet ötvözi az oxigénnel. Dr. Weixl-Várhegyi László természetgyógyásszal beszélgettünk a találmányról, működéséről, mi az oxigénes vízivás lényege, milyen élettani hatásai vannak ennek a víznek, megtudhattuk, hogy az oxigénes víz nem szóda.

Onko-híreinkben helyet kaptak az Összehangolva Alapítvány nyári programjai, valamint egy cikk arról, hogy a szemnyomás-mérés is szűrés.

Bemutatkozik az Összehangolva Alapítvány, a Kannabinoid Medicina Alapítvány és az Eb Árvaház Nonprofit Egyesület.

Nagyjaink életigenlése sorozatunkban Csala Zsuzsa színésznőre és Bajor Imre színész-humoristára emlékezünk.

Kiváló írás olvasható arról, hogyan tud segíteni az Ájurvéda a betegségek elkerülésében, a traumákban rejlő önismeret keresésről, betekinthetünk az Anaya női jóga rejtelmeibe, megtudhatjuk, milyen a költözés kisállattal.

Cikkeink között található vers, könyv- és filmajánló, igemagyarázat, kacagtató idézetek Rejtő Jenőtől és terítékre kerültek ellenállhatatlan őszi finomságaink.

A portál rovataiban egy idő után megjelennek a szerkesztett magazin írásai, interjúi.

 

A magazin terjesztése

Nyomtatott formában országosan bio- és gyógynövényboltokban, patikákban, szerző partnereink rendezvényein jutnak hozzá az olvasók, továbbá A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány irodájában, tavaszi szűrésein vehetik kézbe a közkedvelt, díjmentes magazint. A kiemelt célközönség postai úton is hozzájuthat a magazinhoz.

A rák ellen… Alapítvány 7 éve adja ajándékba a magazint. Amennyiben köszönetedet szeretnéd forintokban is kifejezni, kérjük, hogy utald át a támogatási összeget az alábbiak szerint.

Kedvezményezett neve: A Rák Ellen- Az Emberért, A Holnapért Társadalmi Alapítvány
Számlaszám: 11713005-20034986-00000000
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
IBAN: HU65 1171 3005 2003 4986 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Támogasd A Rák Ellen- Az Emberért, A Holnapért Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, konferenciát, egészségfesztivált szervezhessünk!

Az összes lapszám elérhető a rakellen.hu honlapon https://www.rakellen.hu/hu/magazines

Hirdetési információk, médiaajánlat a https://eletigenlok.hu/eletigenlok-magazin-nyomtatott-mediaajanlat/ linken találhatók.

Kellemes őszi napokat kívánunk!

A Rák Ellen- Az Emberért, A Holnapért Társadalmi Alapítvány munkatársai,
az Életigenlők magazin szerkesztői




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu