23
May

Mellrák Elleni Küzdelem Hősei - pályázati felhívás

Az AVON idén ismét meghirdette a Mellrák Elleni Küzdelem Hősei pályázatát, amelynek keretében olyan önkéntes segítők és szakemberek jelölését várják, akik elkötelezetten azért dolgoznak, hogy segítsék a mellrákkal diagnosztizált nőket a gyógyulásban.

A pályázat részletei a https://avononline.avon.hu/palyazat oldalon találhatóak.

Az emlőrák egyike a nőket érintő leggyakoribb daganatos betegségeknek világszerte. Hazánkban minden tizedik nő érintett, évente 5-6000 nőt diagnosztizálnak ezzel a megbetegedéssel.

Az AVON évtizedek óta elkötelezetten tesz azért, hogy kampányaival felhívja a figyelmet az önvizsgálat és a mellrákszűrés fontosságára, adományainak segítségével pedig igyekszik megadni a szükséges eszközöket az érintettek és az orvosok számára egyaránt.

Mindezek mellett persze hatalmas segítséget tud adni egy ölelés, egy jó szó, egy kedves gesztus vagy egy befogadó, összetartó közösség, akár ismerőstől, akár ismeretlentől érkezik. Hiszen az együttérző odafigyelés és az önzetlen segítség nemcsak jólesik a betegnek, de a gyógyulás esélyeit is növeli.

Az AVON hisz a gyógyító szó, a nyugtató érintés és a reményt adó cselekedetek erejében.

Jelöld a Hősöd még ma!

 

HASONLÓ CIKKEK: /hu/fooldalA rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM

Created by maiskola.hu