30
Aug

Összefogás a mellrák ellen (rózsaszín Lánchíd)

 Idén is lehet szavazni az Avon és a Marie Claire "A Mellrák Elleni Küzdelem Hétköznapi Hősei" című pályázatán. 

Civil szakember kategóriában jelölt Jó Marianna, az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesület alelnöke és operatív vezetője.

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Szervezet az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesület alapító tagjanként támogatja Jó Marianna jelölését mindenkit arra buzdítva, hogy szavazatával támogassa őt, ami ide kattintva tehető meg.

Marianna korábban a MAZS Alapítvány által működtetett Női Egészségmegőrző Program vezetője volt 10 éven át, jelenleg az alapítvány kommunikációs és marketing vezetője.
Alapító tag a Női Liga Szövetségben.

Az Egészség Hídja Összefogás a Mellrák Ellen Egyesület keretében azon dolgozik hogy Magyarországon minél többet tudjanak az emlőrák korai felismeréséről, a betegségről, a terápiákról. .A legfontosabb cél a mellrák betegségből adódó halálozási számok csökkentése, és a betegséggel érintettek segítése.

A szavazás szeptember 4-ig tart, 24-óránként adható le újabb szavazat. Az oldalon a képek minden nap más sorrendben jelennek meg. Szavazni lehet okostelefonról, laptopról, PC-ről, tabletről is.

A díjazottakról a Marie Claire magazin október 10-én megjelenő számában és az AVON Magyarország facebook oldalán tájékozódhat.

HASONLÓ CIKKEK: /hu/fooldal



A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu