14
Dec

Ünnepi ragyogás – sminkben

 

Ronga Ibolya életmód-tanácsadó vallja, akkor lehetünk kronológiai korunk ellenére szépek és fiatalok, sugárzóan egészséges kinézetűek, ha magunkat természetes, vitamin - és nyomelem dús kozmetikai készítményekkel ápoljuk, egészséges életmódot folytatunk, e kettő belső harmóniája mutatkozik meg külsőnkben.

- Hogyan lettél szépség - és életmód-tanácsadó?

- Már fiatalkoromban megláttam, hogy vannak olyan nőtársaim, akik a kronológiai koruk ellenére szépek és fiatalok. Sugárzó, egészséges kinézetük példa lett számomra, akkor elhatároztam, hogy közéjük akarok tartozni. Húsz évvel ezelőtt találkoztam egy krémcsaláddal, ami nagyon gyorsan és tartósan megszépítette a bőrt. Ez a krémcsalád a negyedik legnagyobb presztízs-kozmetikumokat gyártó cég termékei között van. A gyártó cég világelső a fiatalító termékek készítésében. Megismertem egy másik céget, amelyik az egészségipar területén elismert. Organikus farmokon termeszti a növényeket, amelyeket felhasznál a táplálék-kiegészítőkben és ezzel már több, mint 80 éve sikeres. A fentebb említett kozmetikai céggel fuzionált, így ezek a nagytisztaságú vitaminok és nyomelemek kerülnek a termékeikbe, ezért olyan hatásosak, mint ahogy megtapasztaltam.

- Használtad és észrevették a környezetedben a változást?

- Igen, több ismerőssel, barátnőmmel használtuk és nekik is szebb lett a bőrük. Közben továbbképeztem magam, a Beauty Fórum szervezésében több tanfolyamon szereztem oklevelet, ahol a profiktól a természetes bőrápolás és sminkelés fortélyait tanulhattam el. Az egyik képzés témája a „Hormonok és vitaminok szerepe a bőr öregedésének gátlásában” volt. Ezen a területen is tovább képeztem magam és most már tudom, hogy a belső harmónia és a külső szépség együtt jár. Nagyon megszerettem ezt a területet. Öröm látni, amikor kiütközik az arcokra a jó érzés ragyogása a kezelések után.

- Hogyan jön létre a külső szépség és belső harmónia?

- A professzionális kozmetikumokkal a bőr külső rétegét lehet egészségesebbé, fiatalabbá tenni, a bőr belső táplálásával pedig az új sejtek lesznek egészségesebbek, így belülről kifelé is szépül a bőr, ez kétszeres hatékonyság. Például a „C” vitamin a bőr feszességét szabályozza, a „B” vitaminok a hormonháztartásban segítenek egyensúlyt kialakítani. Van egy szépségvitaminunk is, ami sok bőrproblémát javít meg. A bőr egészsége nagyban függ a megfelelő vitaminok, nyomelemek fogyasztásától és az életmódtól is.

- A táplálkozásban, mire kell vigyázni az ünnep alkalmával?

- Ez jó kérdés. Mindent lehet enni, csak mértékkel. Pl. a sok csokoládé, a kakaóvaj tartalma miatt kiütéseket is tud okozni, a sok olajos mag szintén. A mértéktelen zsíros étel is, sok zöldséget és salátát egyen hozzá, aki mégis ilyet eszik.

- Mik a kedvenc szolgáltatások és az újdonságok?

- Leghatásosabb eszközünk egy speciális ultrahangos derma-ion készülék, ami fájdalommentesen, mélyen tisztítja a pórusokat, pattanásokat, mitesszereket, ezután egy másik fej használatával a bőr mélyebb rétegeibe bejutnak a speciális fiatalító szérumok és ott megváltozik a degenerált és egészséges sejtek aránya, sokkal több egészséges bőrsejt keletkezik. Úgy gondolom, hogy minden nő megérdemel egy hónapban legalább egyszer egy kis kényeztetést, amikor vele foglalkoznak, pihen és szépül. Ezzel a családnak is örömöt tud szerezni, mert büszkék lesznek rá, hogy milyen sugárzó a szépsége. Egy testösszetétel-mérő orvostechnikai monitort is használok, aminek a mérési eredményei alapján ki tudok alakítani egy egészséges testformát.

- Milyen javaslatod van az ünnepi készülődésre?

- Az én anyukám egy nagyon egyszerű asszony volt, és mégis mindig figyelt arra, hogy a sok takarítás, sütés, főzés mellett elmenjen fodrászhoz, kozmetikushoz, hogy az ünnepi asztalnál a család egy jól kinéző, szépséges háziasszonyt lásson.

Egy gyors szépülési lehetőség még az ünnepre, egy házilag készített maszk: 1 db tojás sárgája + 1 kanál méz + 1 teáskanál friss citrom leve. Ezt jó habosra kikeverni és felkenni a tisztított bőrre.

Várom a szépülni vágyó hölgyek jelentkezését.
Ronga Ibolya +36/30-581-2050
vagy ronga.ibolya@gmail.com
Látogass el a „Bőrápolás felsőfokon külső szépség – belső harmónia” facebook oldalamra.

Batári Gábor
A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404, +36/1-476-0230

Adószám: 19009557-2-43

IMPRESSZUM

Created by maiskola.hu