27
May

Felvirágoztuk az országot egészséggel - KÖSZÖNJÜK, hogy velünk tartottak!

Budapest, 2017. május 26., péntek (OS)

Sikeresen zárult május 22-én a KÖNNYEK HELYETT… tarts velünk és szűrőkamionunkkal! 1%-os társadalmi célú kampányunk. A több szinten zajló kampány kiemelt eseménye volt a három helyszínes szűrőkamionos program, amelyben több százan vettek részt szájüregi- és bőr rákszűréseinken Budapest IX. kerület Ferencvárosban, Gyomaendrődön és Pécsen. Szakmai védnökként önkormányzatok polgármesterei és egészségügyért felelős alpolgármesterei álltak mellénk, biztosították a helyszínt, együttműködő partnerként civil szervezetek, egyéni segítők, szakorvosok tartottak velünk a szűrőfeladatok megvalósításában.

Mindenkinek joga van tudni, mit tehet saját magáért és miben kérhet szakavatott segítséget - ezt az üzenetet hordozta kampányunk, amelyet széles körben sikerült is eljuttatnunk az egészségtudatosan
élő emberekhez. Hisszük: ma már nélkülözhetetlen, hogy minél többen felismerjék, milyen fontos a betegségek - különösképpen a rákbetegség - megelőzésének ismerete, életvitelszerű alkalmazása.

Öröm számunkra, hogy a szűrőrendezvények ideje alatt a résztvevők közül többen is felajánlották a későbbiekre nézve önkéntes segítségüket.
Ez azt is jelzi, hogy vannak szép számban elkötelezett emberek, akiknek a saját egészségük mellet embertársaik állapota is fontos.Az eseményekről tudósítások, képek a rakellen.hu weblapon olvashatók.

Terveink szerint folytatjuk a szűrőkamionos programokat ősszel.

Kiadó: A rák ellen az emberért a holnapért! Társadalmi Alapítvány

MTI (OS)

HASONLÓ CIKKEK: /hu/fooldal



A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu