28
Mar

Légy részese a természetes gyógyulásnak! - 2024. június 2.

 

 

Tarts velünk 2024. június 2-án vasárnap Budapesten a Villányi úti Konferenciaközpontban a II. Naturportal Természetgyógyász Napon!

A tavalyi nagy sikerű rendezvény után idén is megrendezésre kerül a Naturportal Természetgyógyász Nap! A rendezvény fővédnöke a Magyar Integratív Medicina Szövetség és a Magyar Akupunktúrás Orvosok Társasága, valamint Prof. Dr. habil. Hegyi Gabriella, aki előadást is tart ezen a napon a legújabb kutatási eredményekről.

Kikkel találkozhatsz a rendezvényen?

A földszinten a 600 fős nagy auditóriumban neves előadókkal (természetgyógyászok, orvos-természetgyógyászok) és több mint 50, természetes gyógymódokkal foglalkozó kiállítóval. A 2. emeleten 4 workshop termet is meglátogathatsz.


Sok-sok érdekes program egyetlen jegy áráért

A II. Naturportal Természetgyógyász Napra szóló jeggyel minden látogatható: konferencia termek, kiállító terek és a 4 workshop terem egyaránt. A workshop termekben igénybe vehetsz kezeléseket, végezhetsz gyógyító jóga- és légzőgyakorlatokat és hazaviheted a saját készítésű gyógynövényes termékeidet, valamint kiscsoportos interaktív előadásokat is hallgathatsz. Rendezvényünk A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány nemes célkitűzéseit támogatja. Gyere el és ismerkedj meg az alapítvány tevékenységével személyesen is a kiállítói standjukon!

Miért érdemes kilátogatni a rendezvényre?

Legyen egy olyan nap az életedben, amikor csak magaddal és az EGÉSZségeddel foglalkozol! Befektethetsz a saját egészséged fejlesztésére és olyan neves szakemberektől tanulhatsz, akik szívesen megosztják a tudásukat veled. Kiváló termékekkel, szolgáltatásokkal ismerkedhetsz meg, ismerős termékek, szolgáltatások kiállítóival veheted fel személyesen a kapcsolatot. Kipróbálhatsz 4 workshop termet természetgyógyászat, gyógynövények, masszázs és jóga témákban. A készlet erejéig szponzori jegyet is vásárolhatsz. A szponzori csomagos jegyhez a szponzorok ajándékai is járnak. Ha szeretnéd a gyermekedet is elhozni, jó hír, hogy a rendezvény 18 év alattiak számára ingyenes. A jegyek elővételben kedvezőbb áron kaphatóak, szponzori csomagos jegyek csak elővételben válthatóak.

 

PROGRAMOK, ELŐADÁSOK

Földszinti nagyterem (600 fős auditórium)
Műsorvezető: Császi András

Prof. Dr. habil. Hegyi Gabriella: Post-covid tünetek kezelése a hagyományos kínai orvoslás segítségével
Dr. Csomai Zita: Differenciáldiagnosztika a természetgyógyászatban
Dr. Csicsor János: A helyes táplálkozás alapelvei megváltozott környezetünkben
Dr. Guseo András: Ételintolerancia a mindennapi gyakorlatban
Dr. Sárkány Ferenc: Felső légúti infekciók, tünetek természetes hatóanyagokkal való kezelése
Dr. Lenkei Gábor: Ortomolekuláris medicina szerepe
Daróczi Zoltán: Házi elsősegély módszerek a hagyományos kínai orvoslás rendszerében

WORKSHOP TERMEK

Gyógynövényes workshop terem

Ez egy interaktív terem lesz, Mózesné Szikora Hilda fitoterapeuta vezetésével, ahol a konferencia jegy áráért workshop élményt is kapsz, azaz nemcsak előadások, hanem aktív részvétel is várható (pl. füstölő készítés, krémkészítés).
Szondiné Tóth Ágnes természetgyógyász, fitoterapeuta, mikoterapeuta a gombák gyógyhatásaival ismerteti meg a résztvevőket és gyógygomba főzet kóstolásra is lehetőség lesz.
Mózesné Szikora Hilda fitoterapeuta a gyógynövényes tinktúrák készítésének világába vezeti be a résztvevőket, akiknek lehetőségük lesz elkészíteni egy tinktúrát, amit haza is vihetnek.
Dr. Takács-Tóth Diána vegyész, aromaterapeuta bemutatja zsályával kapcsolatos aromaterápiás kutatását, mely egy interaktív illat élménnyel egybekötött előadás.
Tóth Katalin jóvoltából krémkészítésen vehetnek részt a látogatók, ahol a workshopon elkészített krém mintát mindenki hazaviheti.
Petővári Bence fitoterapeuta előadásában a hallgatóknak lehetősége lesz kezükbe venni és vizsgálni saját készítésű spagirikus szereket, valamint kérdéseket feltenni velük kapcsolatosan.
Czinege Zoltán természetgyógyász, fitoterapeuta, aromaterapeuta segítségével elkészítésre kerül egy fűszeres olaj és egy aromaterápiás ízületi bedörzsölő, melyet a workshop résztvevői hazavihetnek.
Tihanyi Kira gyógynövényes füstölő specialista workshopján autentikus, kézzel hajtogatott és összerakott gyógynövényes füstölők készíthetők és haza is vihetők.

 

Természetgyógyászat kisterem

A Természetgyógyász kisteremben előadásokat hallgathatsz a napjainkban fontos és aktuális témákban a sugárzásvédelem fontosságáról, a rezgések gyönyörű világáról, a homeopátiáról a növénygyógyításban, az intim tornáról és egyéb intim terápiákról, az epigenetikáról, és a moxa terápiáról Daróczi Zoltán szakmai felügyeletével.

Jóga terem

A jógaterem programjai között szerepelnek Jóga Móka, gyakorlati órák, relaxáció, légzőgyakorlatok (pránajáma), hangtál foglalkozások Komjáti Zsuzsa, a Magyar Jógaoktatók Szövetség elnökének vezetésével.

Masszázs terem

A teremben tradicionális masszázs szolgáltatások lesznek, melyeket férőhelytől függően ki lehet próbálni. Minden masszázs program a teremben adomány alapú, Bodnár László természetgyógyász, Yumeiho masszőr szakmai felügyelete alatt.

Szeretettel várnak mindenkit a szervezők!

HASONLÓ CIKKEK: /hu/fooldal



A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu