25
Apr

MEGJELENT az Életigenlők magazin 2023. évi 1. száma

 

Tavaszi ajándék az Életigenlők magazin!

Címlapinterjút adott Dr. Kádár Annamária (mese)pszichológus, egyetemi docens, családterapeuta, az „…és boldogan éltek” c. podcast társszerzője.

Gyógyulásának történetéről, önkénteskedésről, modern technikáról, ősi módszerekről mesélt Szász Katalin, hogy a most gyógyulókban erősítse a pozitív hozzáállást.

Körinterjúban kérdeztük a rákellenes kampányok hatásáról Prof. Dr. Polgár Csaba onkológus orvost, az Országos Onkológiai Intézet főigazgatóját, a Magyar Onkológusok Társasága elnökét; Prof. Dr. Kiss István kutatóorvost, a Pécsi Tudományegyetem Orvosi Népegészségtani Intézet igazgatóját, A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány elnökét; Rozványi Balázst, a Magyar Rákellenes Liga elnökét.  

Interjút adott Dr. Takács Péter egészségügyi államtitkár arról, hogy mit tehetünk együtt a rák megelőzéséért és mit tesz a kormány annak érdekében, hogy a lakosságot rávezesse az egészségtudatosabb életmódra.

Megvalósult A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány Tükröm? Tükröd! c. 40 órás, 4 modulos képzése. A kurzuson a megváltozott munkaképességgel rendelkezők személyre szabottan tanulták az egészségük megőrzését szolgáló tudatos életvezetést. A képzés után az előadók – Bátori Zsuzsanna Alexander-technika tanár, Görög Mása kommunikációs tanácsadó, szerkesztő, Dr. Szabóné Maszler Judit pszichológus és Kál Cecília HR szakértő, neurocoach – összegezték tapasztalataikat.

Interjút adott Fekete Gábor nemzetközi protokoll szakértő arról, hogyan tanulható az asszertív kommunikáció, Halász Alexandra feng shui szakértő, aki lelkünk kincseiről és démonairól, tavaszi mentális megtisztulásról mesélt. Kis kedvenceinket érintő daganatos megbetegedésekkel kapcsolatban adott hasznos információkat Dr. Sütő András kisállatgyógyász klinikus szakállatorvos.

Kiváló írások olvashatók a boldogság titkáról, ölelésterápiáról, arról, hogy mit tehetünk a rák megelőzése érdekében, az ayurvéda és a természetes kozmetika kapcsolatáról, SZÉP-kártyával vásárolható szolgáltatásokról. Rövid tudósítás olvasható egy partnerszervezetünk esélyegyenlőségi rendezvényéről. Hagyományos és vegán tavaszi finomságok mellett terítékre kerültek tavaszi szűréssorozatunk 2 állomásán (Gyöngyös, Pécs) kóstolható falatkáink és krémlevesünk receptjei is.

Nagyjaink életigenlése sorozatunkban Psota Irénre és Popper Péterre emlékezünk.

Cikkeink között található vers, könyv- és filmajánló, igemagyarázat és válogatás Micimackó bölcsességeiből.

A portál rovataiban egy idő után megjelennek a szerkesztett magazin írásai, interjúi.

 

A magazin a digitalstand.hu online lapáruházban 395 forintért megvásárolható, amivel A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány közhasznú munkáját, a nyomtatott magazin további megjelenését, díjmentes terjesztését támogatjátok. Életigenlők magazin 2023. tavasz

A magazin terjesztése

Nyomtatott formában országosan bio- és gyógynövényboltokban, patikákban jutnak hozzá az olvasók, továbbá A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány irodájában és tavaszi szűréseinken (Gyöngyös, Budapest XIX. kerület Kispest, Pécs, Budapest XXI. kerület Csepel, Pusztaszabolcs) vehetik kézbe a közkedvelt, díjmentes magazint.

A rák ellen… Alapítvány 6 éve adja ajándékba a magazint. Amennyiben köszönetedet szeretnéd forintokban is kifejezni, kérjük, hogy utald át a támogatási összeget az alábbiak szerint.

Kedvezményezett neve: A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány
Számlaszám: 11713005-20034986
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
IBAN: HU65 1171 3005 2003 4986 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk!

Az összes lapszám elérhető a rakellen.hu honlapon https://www.rakellen.hu/hu/magazines

Hirdetési információk, médiaajánlat a http://eletigenlok.hu/eletigenlok-magazin-nyomtatott-mediaajanlat/ linken találhatók.




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu