02
Sep

MEGJELENT az Életigenlők magazin 2023. évi 2. száma

Ajándékba adjuk az Életigenlők magazin őszi számát!

 Színészi hivatásról, közismertségről, önismereti tréningről, egészséges életmódra való törekvésről adott címlapinterjút Pokorny Lia színművész.

Egy 21 éves fiatalemberrel, Németh Richárddal arról beszélgettünk, milyen egy autista élete, mi szükséges ahhoz, hogy ne kelljen elszigeteltségben élni egy életen át, mit tett a gyógyulás érdekében egy magyar fejlesztésű terápia segítségével, hogyan segíti gyógypedagógiai asszisztensként autista sorstársait. Gyógyulásának állomásait, tapasztalatait, tanácsait osztotta meg az olvasókkal Hargitai Márta, akinek nevét mindenki ismeri a rákból való gyógyulás, a kiútkeresés iránt érdeklődők között. Kitartása és önkéntesen végzett segítő munkája példaértékű.

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány Könnyek helyett… szűrések! 2023 évi tavaszi programsorozata nagy sikerrel zajlott le. Az 5 helyszínről készült képes tudósítás is olvasható a magazinban.

2023. október 27-28-án 2. alkalommal kerül megrendezésre a Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot! c. konferencia. Ennek apropóján közöljük újra a Dr. Takács Péter egészségügyi államtitkárral készült interjút arról, hogy mit tehetünk együtt a rák megelőzéséért és mit tesz a kormány annak érdekében, hogy a lakosságot rávezesse az egészségtudatosabb életmódra. Prof. Dr. Kiss Istvánt, a Pécsi Tudományegyetem Népegészségtani Intézetének igazgatóját, A rák ellen… Alapítvány kuratóriumi elnökét az egészségmegőrzésről, rákmegelőzésről kérdeztük.

Onko-híreinkben helyet kapott a nemzetközi Make Sense kampány, amely a fej-nyaki daganatokra hívja fel a figyelmet. A Magyar Integratív Medicina Szövetség I. Nyári Szabadegyeteméről készült tudósításhoz kapcsolódóan interjút adott Prof. Dr. Hegyi Gabriella orvos, egyetemi tanár, a MIMSZ elnöke és Dr. Szalkai Iván orvos, ayurvéda szakértő, a MIMSZ alelnöke.

Interjú olvasható Bóna László homeopátiás szakemberrel arról, hogy mit adott a homeopátia az emberiségnek, használható-e az egészségtudatos életvezetésben, miért van ellenállás az ősi gyógymódokkal szemben a hagyományos orvoslásban. Suzuki Kimiyoshi hazánkban élő japán harcművész arról mesélt, hogy milyen egy szamuráj unokájának lenni, mitől művészet a harcművészet, hogyan telnek napjai a Mecsekben. Halász Alexandra feng shui szakértő saját céljairól, sportszeretetéről, közeli és távoli terveiről osztotta meg gondolatait.

Kiváló írás olvasható arról, hogy mit tud adni a rendszerszemlélet a rákgyógyításban. Bemutatjuk az első alkalommal megrendezésre kerülő FöldŐrző Fesztivált, a 10 éves Újjászületés Rehabilitációs Alapítványt és a Herman Ottó Magyar Országos Állat és Természetvédő Egyesület Budapesti Állatotthonát.

Olvashatnak életmódváltásról, az ásványok és fények szerepéről az ayurvédában, a Pilates módszerről, a hamarosan nyíló péceli Bambiland állatparkról.

Terítékre kerülő őszi finomságaink mellett megtudhatjuk azt is, hogyan hatnak az ízek szervezetünkre, testi és lelki állapotunkra.

Nagyjaink életigenlése sorozatunkban Máthé Erzsi színművészre és Török Ádám zenészre emlékezünk.

Cikkeink között található vers, könyv- és filmajánló, igemagyarázat és inspiráló idézetek Disney mesékből.

A portál rovataiban egy idő után megjelennek a szerkesztett magazin írásai, interjúi.

 

A magazin a digitalstand.hu online lapáruházban 395 forintért megvásárolható, amivel A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány közhasznú munkáját, a nyomtatott magazin további megjelenését, díjmentes terjesztését támogatjátok. Életigenlők magazin 2023. ősz

A magazin terjesztése

Nyomtatott formában országosan bio- és gyógynövényboltokban, patikákban, szerző partnereink rendezvényein jutnak hozzá az olvasók, továbbá A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány irodájában, őszi szűrésein és konferenciáján (Eger, Pusztaszabolcs, Budapest XIX. kerület Kispest, Gödöllő, Budapest XIV. kerület Zugló, Budapest XII. kerület Országos Onkológiai Intézet), a péceli FöldŐrző Fesztiválon (augusztus 25-27.), a Mediaworks Fejér és Heves megyei lapjainak behúzásaként mintegy 1.200 háztartásban vehetik kézbe a közkedvelt, díjmentes magazint. A kiemelt célközönség postai úton is hozzájuthat a magazinhoz.

A rák ellen… Alapítvány 6 éve adja ajándékba a magazint. Amennyiben köszönetedet szeretnéd forintokban is kifejezni, kérjük, hogy utald át a támogatási összeget az alábbiak szerint.

Kedvezményezett neve: A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány
Számlaszám: 11713005-20034986-00000000
Számlavezető bank: OTP Bank Nyrt.
IBAN: HU65 1171 3005 2003 4986 0000 0000
BIC(SWIFT)KÓD: OTPVHUHB

Támogasd A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány munkáját, hogy tovább működtethessük az Életigenlők rákellenes médiaportált, kiadhassuk az Életigenlők magazint, rákszűréseket szervezhessünk!

Az összes lapszám elérhető a rakellen.hu honlapon https://www.rakellen.hu/hu/magazines

Hirdetési információk, médiaajánlat a http://eletigenlok.hu/eletigenlok-magazin-nyomtatott-mediaajanlat/ linken találhatók.




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu