10
Mar

Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot! országos konferencia

 

Hagyományteremtő szándékkal 2022. április 8-án "Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot!" címmel országos konferencia kerül megrendezésre a Nemzeti Rákellenes Nap tiszteletére, az Emberi Erőforrások Minisztériuma konferenciatermében (1054 Budapest, Báthory u. 10.)

FŐVÉDNÖK
Prof. Dr. Kásler Miklós miniszter, Emberi Erőforrások Minisztériuma
 
VÉDNÖKÖK
Prof. Dr. Horváth Ildikó egészségügyért felelős államtitkár, Emberi Erőforrások Minisztériuma
Prof. Dr. Polgár Csaba főigazgató, Országos Onkológiai Intézet
 
A KONFERENCIA SZERVEZŐJE
A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány
 
A KONFERENCIA WEBOLDALA
http://rakelleneskonferencia.hu/
 
SZERETHETŐVÉ TENNI A RÁKELLENES ÉLETMÓDOT?
Önök szerint lehetséges? A konferencia szervezői szerint, igen! Több szektor összehangolt együttműködésével, programokkal, jó kommunikációval. Kellenek olyan fórumok, ahol egy palettán szólalnak meg az egyes területek képviselői, kérdéseket tehetnek fel és válaszokat is kapnak.
 
A KONFERENCIA APROPÓI
Ismertté kell tenni széles körben a rákellenes életmód mibenlétét, ebben az első hazai rákellenes civil szervezetnek, A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítványnak közhasznú feladata van. Kormányprogram szintre emelkedett a Nemzeti Egészségügyi Stratégia egyik fontos része, a Nemzeti Rákellenes Program. A konferenciát az április 10-i Nemzeti Rákellenes Nap tiszteletére rendezzük, hagyományteremtő szándékkal.
 
A KONFERENCIA FŐBB KÉRDÉSEI
Mik az egészségmegőrzés eszközei a 21. században? Mi az egyes szektorok szereplőinek feladata, lehetősége a Nemzeti Rákellenes Program hatékony megvalósításában? Hogyan lehetséges az embert teljes egészében, azaz holisztikusan vizsgálva gyógyítani? A komplementer medicina hiteles, hatékony ágazatai hogyan emelhetők be a hazai evidence based medicina (EBM) gyógyászat protokoll szabályai közé?
 
KIKET VÁRUNK?
Orvosokat, orvos-természetgyógyászokat, egészségügyi szakdolgozókat, önkormányzatok és Egészségfejlesztési Irodák munkatársait, rákellenes egészségmegőrzésben tevékenykedő civil szervezetek képviselőit, daganatos betegklubok vezetőit és tagjait, hiteles tartalomszolgáltató média képviselőit.
 
 
A KONFERENCIA PROGRAMJA
Konferenciaprogram
 
JELENTKEZÉS
A részvétel díjmentes, de regisztrációhoz kötött.
Jelentkezési határidő: 2022. április 05. éjfél
A helyek száma korlátozott. A jelentkezések érkezési sorrendjében igazoljuk vissza a részvételi szándékot.
 
A személyes adatokat az Adatkezelési Szabályzat rendelkezéseinek megfelelően kezeljük.
 
A KONFERENCIA KÍSÉRŐPROGRAMJA: szájüregi- és bőrrákszűrés, általános állapotfelmérés, amelyhez az Emberi Erőforrások Minisztériuma Szemere utcai parkolóját biztosította partnerségben.
 
Nagyon köszönjük az Emberi Erőforrások Minisztériuma és a Miniszterelnökség támogatását!
Köszönjük a Nemzeti Népegészségügyi Központ, a Katona Borház, a Garenal, a Mandala Életfa Kft., az Y-Food Kft., valamint a Semmelweis Egyetem orvosainak partnerségét!
 
Várjuk Önöket az év egyik kiemelkedően fontos rákellenes témájú szakmai eseményén!
 
HASONLÓ CIKKEK: /hu/programokA rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu