11
Apr

MEGJELENT a 2022. évi Életigenlők magazin 1. száma

 

Az idei tavaszi magazin nyomtatott és digitális száma kétféle címlappal jelent meg.

Az egyik verzió április 8-ára a Tegyük szerethetővé a rákellenes életmódot! konferencia közönsége számára készült és a tavaszi szűréseken résztvevők is ebből a variációból kapnak. A tulipános magazinban Prof. Dr. Kásler Miklós emberi erőforrások minisztere adott vezetőinterjút, amelyben a kormányprogramként 2030-ig megvalósuló Nemzeti Rákellenes Program került kibontásra “Vonzóvá tehető-e a rákellenes életmód?” címmel.

 

“Ha nincs miért meghalnod, miért élsz?” címmel Mester Tamás zenész adott címlapinterjút a másik verzióban, amelyben szó esik az egyre többünk számára fontos spirituális válaszok kereséséről, lecsendesülni tudásról, belső utakról és ennek kapcsán Tamás vadonatúj projektjéről, egy meditációs kurzus indításáról, amely az AVANOVA.ORG weboldalon már elérhető. A premier egy koncerttel egybekötött meditáció lesz, ami a pápai halas tavon kerül megrendezésre április 30-án. Erről elsők között adott interjút az Életigenlők magazinnak, és az olvasók számára 10%-os kupont helyezett el Tamás.

84 oldalon a megszokott kiváló tartalom várja az életigenlő olvasókat; Tóth Tímea kézilabdázó beszélt a melldaganatból való gyógyulásáról, szó esik a hangtálak és az illóolajok jótékony élettani hatásáról, a probiotikumokról és a fejfájás elmulasztásáról. Foglalkozunk az egyre nagyobb nyilvánosságot követelő bántalmazó kapcsolatok – a Me too – felismerésével, segítési módok ismertetésével, interjúban körül járjuk a covid utáni stresszkezelési lehetőségeket, bemutatjuk az angyalokkal való kommunikálás formáit, és tavaszi gasztronómiai különlegességek, a humor és nagyjaink közül Nemes Nagy Ágnes, valamint Máté Péter életigenlése is helyet kap az oldalakon.

 

A magazin a digitalstand.hu online lapáruházban 395 forintért megvásárolható, amivel A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány közhasznú munkáját, a nyomtatott magazin további megjelenését, díjmentes terjesztését támogatjátok. Életigenlők magazin 2022. tavasz

A magazin terjesztése

Keressétek országosan bioboltokban, patikákban, illetve az online térben! 




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu