09
Apr

Virágozzék sok virág!

Április! A legszebb időszak, nekem. Már-már giccses lesz, amiket írok, de ezt váltja ki belőlem és még sokakból. Harmatos, madárdalos, csicsergős reggelek, a zöld ezernyi árnyalata, a színek, illatok, fények-árnyak kavalkádja szívet-lelket melengető. Észre kell venni.

Igen, talán giccses leírni ezeket az érzéseket. De, ha szívből jön, és olyan öröm, amit csak megélni kell, úgy hogy nem kerül pénzbe - azt szét kell kürtölni! Jó megállni, szétnézni, beleszagolni a világba. Jó meglátni, megélni a szépet-jót, az élet igenjeit!

És, hogy terjedjen a jó híre, a derű érzülete, meg kell osztani. A jó megosztásának pedig a lelkesedés, az öröm az egyik hangja. Ami giccses, talán. De, én vállalom!

Legyen a jóból, a jó példából, és az örömből minél több. Áldozzunk minél több odafigyelést, jó szót, bátorítást, segítő kezet, időt az egészségtudatos élet oltárán. Bordás Barbara színművésznő is ezért vállalta, hogy címlapinterjút ad, mert egészségtudatosan él, azt vallja „jobb félni, mint megijedni”, ezért minden szűrésre elmegy, és ezt ajánlja mindenkinek.

A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 2017-ben elindította az ÉLETIGENLŐK magazint interneten és kézbe vehetően is. Jó értelemben vett büszkeség és nagy öröm, hogy újra a kezünkben tartjuk az üde, friss nyomdaillatú tavaszi számot, amiben számos kiváló interjú, népszerű témában írt cikk várja a kedves olvasókat!

A tavaszi időszak az 1%-os SZJA rendelkezések időszaka is. A rák ellen…! Alapítvány az Ön, a Te, a Ti adótok 1%-ából hiteles tájékoztató munkát végez, közülük az 5 helyszínes szűrőkamionos eseménysorozat és ez a magazint fontos küldetést teljesít. Az 1% itt mindenki egészségére válik.

Az alapítvány egész évben a közjót szolgálja, mindenki, mindenhol, mindent díjmentesen kap tőlünk.

Kedves életigenlő Olvasó! Könnyek helyett… tarts velünk egyszázalékoddal! Arra kérünk, töltsd ki a magazinban található 1%-os rendelkező nyilatkozatot és add postára május 22-ig. Köszönjük!

Ajánlom a magazin minden oldalát szeretettel,

Vajda Márta
Életigenlők rákellenes életmódmagazin
főszerkesztő




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu