21
Apr

A daganatos betegek szolgálatában veszélyhelyzet idején!

Onko-segítő várja hívását, ha kérdése, ellátási igénye van!

Eljutott hozzánk is a híre, hogy a daganatos betegek, rehabilitáció alatt állók jelenlegi ellátása nem a megszokott módon történik, hiszen a rendelők, kórházak a hagyományos értelemben zárva vannak a veszélyhelyzet visszavonásig. Ezért A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány lehetőségeit felmérve “akcióba” lépett, és e téren is megnyugtató megoldásokat keresett.

A rák ellen… Alapítvány szakmai tanácsadója, 2018 őszétől onko-segítője Dr. Svastics Egon vállalta, hogy telefonon konzultációt tart, tanácsod ad, kérdésekre válaszol, amennyire lehetősége engedi konkrét “útbaigazítást” is ad kinek hová lehet fordulnia konkrét ellátásért.

Felmerülő kérdéseikkel daganatos betegek, illetve hozzátartózóik számára Dr. Svastics Egon onkológus naponta 10-14 óra között a 06/30-921-6949 mobiltelefonon díjmentesen, valamint a Medicina Egészségközpont orvosai térítés ellenében szakszemélyzetet, ellátást tudnak adni (labor, kötözés, katétercsere, infúzióbekötés) az Életigenlők magazin olvasói számára 10%-os kedvezménnyel, a Budapest, XII. Budakeszi u. 36/c magánrendelőben (telefon: 06/1-510-0510)

A rák ellen… Alapítvány és az Életigenlők magazin facebook oldalán küldött (privát üzenetben és nem kommentben), valamint a szervezet központi címére rakellen@rakellen.hu email címre írt segítségkérést továbbítjuk Svastics doktor úr felé, aki belátható időn belül jelentkezni fog és segítséget nyújt.

A rák ellen… Alapítvány a térítésmentes közhasznú telefonos szolgáltatással azt szeretné elérni, hogy mindenki a lehető legtürelmesebb módon, szakmai tanácsok és segítségnyújtást maga mellett érezve tudja elviselni a veszélyhelyzetet.

(szerk.)

***                    ***                    ***                    ***

A díjmentes onko-segítő szolgálatot, az Életigenlők magazint, a rákszűréseket a személyi jövedelemadó 1%-ából működteti a közhasznú szervezet. Ezért kérjük, idén is rendelkezz adód 1%-ával A rák ellen, az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány javára! Itt olvashatsz bővebben a rendelkezés menetéről: http://rakellen.hu/hu/egy-szazalek Köszönjük!




A rák ellen az emberért, a holnapért! Társadalmi Alapítvány 1214 Budapest, Kossuth Lajos u. 152.

+36/1-217-0404

Adószám: 19009557-2-43

Bankszámlaszám: OTP 11713005-20034986-00000000

IMPRESSZUM


Created by maiskola.hu